FASELIS, INC.

GİZLİLİK POLİTİKASI


SON GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Haziran 2019



1. GİRİŞ

İŞBU POLİTİKANIN AMACI. Faselis, Inc. (“Faselis,” “biz,” “bizim,” or “Şirket”) olarak, mobil uygulamalarımızı, websitemizi, sosyal medya sayfalarımızı (“Site”) ve platformumuzla ilgili çeşitli özellikleri, ürünleri, bulut temelli olan Faselis PR Platformu (“Hizmetler”) müşterilerinden, ziyaretçilerinden (“siz” veya “sizin”) ve diğer kullanıcılardan toplanan bilgilerin gizliliğini sağlamaya kendini adamıştır. Site ve Hizmetler topluca “Faselis PR Platformu” olarak adlandırılmaktadır. İşbu Gizlilik Politikası’nı (“Politika”), siz Faselis PR Platformu’nu kullanırken nasıl bilgi topladığımızı, kullandığımız, paylaştığımızı ve koruduğumuzu açıklamak için oluşturduk.
İşbu Gizlilik Politikası sadece Faselis PR Platformu için uygulanabilir, ve Site veya Hizmetler aracılığıyla eriştiğiniz, işbu Politika’dan esaslı olarak farklı veri toplama ve kullanma uygulamaları olabilen diğer websitelerine uygulanamaz.

LÜTFEN BU GİZLİLİK POLİTİKASINI DİKKATLİCE OKUYUNUZ. Biz Faselis olarak, kişisel verilerinizin gizliliğini ve güvenliğini çok ciddiye alıyoruz ve sadece sizin kullanımınız, iletişiminiz için ve Faselis’i geliştirmemiz için uygun olan belirlenebilir kişisel verileri topluyoruz. Eğer işbu Gizlilik Politikası’nı tamamen kabul etmiyorsanız, lütfen Site’yi yüklemeyiniz, Hizmetler’e erişim sağlamayınız ve başka türlü yollarla Faselis PR Platformu’nu kullanmayınız.


2. VERİ TOPLAMA UYGULAMALARI

ŞİRKET HANGİ TEMEL VERİLERİ TOPLAMAKTADIR? Hakkınızdaki verileri çeşitli yollarla toplayabiliriz. İşbu Gizlilik Politikası, üçüncü kişi Site’yi/mobil uygulamayı indirdiğiniz mobil uygulama mağazalarını kapsamamaktadır. Söz konusu mobil uygulama mağazaları sizin hakkınızda veri topluyor olabilir ve siz onların gizlilik bildirimlerine de tabi olabilirsiniz. Sizden topladığımız bilgiler Faselis PR Platformu’nu kullanımınıza bağlıdır ve bunlarla sınırlı olmamakla birlikte, aşağıdaki hususları içermektedir:
(a) KİŞİSEL VERİ. Faselis PR Platformu’nu kullanarak, hakkınızda iletişim bilgileri, demogrofik veriler, ve (isim, telefon numarası, e-mail adresi, ev adresi gibi) diğer kişisel olarak belirlenebilir verileri, bizimle paylaşmayı kabul ettiğiniz ölçüde toplayabiliriz.
(b) YAYINLAMA VERİLERİ. Faselis bir medya veritabanıdır. Hizmetlerimiz kapsamında yayınlar, ve gazetecilerin isim, e-posta adresi, telefon numarası, iş ünvanı, medya ile ilişkisi ve adres bilgileri dahil olmak üzere listelenmek amacıyla toplanan belirli bilgiler; kullanıcıların Hizmetler aracılığıyla gönüllü olarak paylaştıkları bilgiler; Google Analytics tarafından toplanan analitik kullanım bilgileri ve diğer istatistiki bilgiler toplanmaktadır. Bu bilgileri, yayınların ofislerini arayarak ve gazeteciler hakkında güncel bilgileri talep ederek güncellemekteyiz. Yayınların ve gazetecilerin bilgilerini aleni olarak sergilememekteyiz; bu bilgiler sadece Hizmetlerimizi kullanan kullanıcıların erişimine açıktır.
(c) BASIN BÜLTENLERİ. Gazeteciler e-mail yoluyla basın bültenleri alabilir. Gazeteciler, basın bülteni profillerini sadece belirli kategorideki basın bültenlerini almak için organize edebilirler (örn. Sadece Tüketici Elektronikleri hakkındaki basın bültenleri gibi) ya da belirli marka ve PR ajanslarını engelleyebilirler. Faselis kullanıcıları, e-mailleri engellenmiş olsa dahi onları engelleyen gazetecini hakkındaki bilgileri görebilir. Faselis’i engellemek Hizmetler’den gazetecinin bilgisinin silinmesine neden olmamaktadır.
(d) ÖDEME BİLGİLERİ. Hizmetleri satın alırken, sipariş verirken ya da talep ederken, ödeme metodunuz hakkında bilgi toplayabiliriz (örn. Kart tipi, kartın son günü gibi). Ancak biz, kredi karı bilgilerinizi görüntülememekte veya depolamamaktayız. Ödeme işlemleri üçüncü kişi ödeme işlemleri hizmet sağlayıcısı tarafından yönetilmektedir. Faselis PR Platformu’nu size sunmak için hizmetlerinden faydalandığımız, Hizmet Sağlayıcıları Listemizi bu linkten görebilirsiniz.
(e) SES KAYITLARI. Telefon üzerinden gazeteci bilgisi edinmek istediğimizde, bilgiler konusunda sizi bilgilendirmemiz üzerine serbestçe verilen, spesifik, açık sözlü rızanızı istemekteyiz. Söz konusu telefon kayıtları, gazeteciden serbestçe verilen, spesifik, açık rızanın alındığını belgelemek adına kayıt altına alınmaktadır.

EK OLARAK BAŞKA HANGİ BİLGİLERİ TOPLAMAKTAYIZ?
(a) OTOMATİK TOPLAMA. Hizmetlerin tarafınızca kullanılması hakkında otomatik olarak, erişim zamanı, cihaz kimliği, uygulama kimliği veya diğer özel kimlikler; domain adı, IP adresi, dil bilgileri; cihaz adı ve modeli; işletim sistemi bilgileri; Hizmetler kapsamındaki aktiviteleriniz; ve login olduğunuz süre bilgilerini toplayabiliriz.
(b) ÇEREZLER. Zaman zaman, yaygın İnternet tarayıcılarının özelliği olan, cihazınızda küçük bir parka veri depolayarak Site’deki aktiviteleriniz hakkında bilgi veren “çerezleri” kullanabiliriz. Çerezler içinde herhangi bir kişisel olarak belirlenmenizi sağlayacak bir bilgi tutmamaktayız ve Site’mizde çerezler dışında herhangi bir veri ele geçirme mekanizması kullanmamaktayız. Çerezler, Site’nin hangi alanlarının faydalı olduğu ve hangi alanların geliştirmeye ihtiyacı olduğunu belirlememiz konusunda bize yardımcı olmaktadır. Tarayınıcızdaki ayarları değiştirerek çerezleri kabul edebilir ya da reddedebilirsiniz. Ancak, çerez fonksiyonunu devreden çıkartırsanız, Site’miz ile olan deneyiminiz kısıtlanabilir ve bazı özellikler çalışması gereken şekilde çalışmayabilir.
(c) ALENİ BİLGİLER. Topladığımız bazı bilgiler aleni olarak hali hazırda mevcut bulunmaktadır. Örneğin, sizin hakkınızda diğer kişiliklerden bilgi toplayabiliriz. İşlemlerinizin güvenliğini sağlayabilmek, hatalı bilgileri düzeltmek, ve sizin ilginizi çekebilecek özel teklifler ve önerilerde bulunabilmek için hakkınızda ek bilgi toplayabiliriz.


3. BİLGİLERİN KULLANIMI VE PAYLAŞIMI

TOPLANAN BİLGİLERİ NASIL KULLANMAKTAYIZ? Hakkınızda doğru bilgilere sahip olmak size pürüzsüz, etkin ve özelleştirilmiş deneyim sunmamızı sağlamaktadır.
(a) KİŞİSEL BİLGİLER. Sizin rızanız olmadan kanun gereğince, Hizmetlerimizi sağlamak için zorunlu olmadıkça ve diğer üçüncü kişiler ile kişisel bilgilerinizi paylaşmamaktayız. Kişisel bilgilerinizi, kimliğinizi doğrulamak, kalifikasyonlarınızı kontrol etmek veya, Site’de başlatılmış işlemler hakkında bilgilendirme ve hatırlatmalarda bulunmak için kullanabiliriz. Bunun yanısıra, iletişim bilgilerinizi Site’de yapılan değişiklikler hakkında sizi bilgilendirmek veya size Şirket hakkında ek bilgiler göndermek için kullanabiliriz. Rıza gösterdiğiniz halde, iletişim bilgilerinizi iş ortaklarımızla ve birlikte çalıştığımız diğer şirketler ile paylaşabiliriz.
(b) ANONİM BİLGİLER. Site trafiğimizi analiz etmek için anonim bilgiler kullanmaktayız, ancak bu bilgileri bireysel olarak tanımlayıcı veriler için incelememekteyiz. Ek olarak, sunucularımızda oluşan sorunları tespit etmek için, Site’mizi yönetebilmek için, ya da sizin seçimlerinize göre içerik sunabilmek için anonim IP adresleri kullanmaktayız. Trafik ve işlem bilgileri iş ortaklarımız ve reklam hizmet sağlayıcılarımız ile toplu şekilde ve anonim olmak üzere paylaşılabilmektedir.
(c) PAZARLAMA. Kişisel bilgilerinizi aşağıdaki amaçlar için kullanabiliriz:
• Diğer hizmetlerimiz hakkında, Faselis PR Platformu’na eklenen ve sizin halihazırda kullanmakta olduğunuz ya da ek bilgi talep ettiğiniz özellikler hakkında sizi bilgilendirmek için;
• Faselis PR Plaformu’ndaki aktivitelerinize bağlı olarak size ve Faselis PR Platformu’nun diğer kullanıcılarına ilginizi çekebilecek diğer ek hizmetler veya özellikler konusunda size önerilerde bulunmak için;
• Faselis hakkındaki gelişmeler konusunda, ve Faselis PR Platformu inovasyonlarımız hakkındaki başarılarımız konusunda sizler bilgilendirmek için.
(d) HİZMET GELİŞTİRMELERİ VE HESAP YÖNETİMİ. Faselis PR Platformu’nu yönetmek ve doğruluğunu korumak için kişisel bilgilerinizi aşağıdaki amaçlar için kullanabiliriz:
• Faselis PR Platformu içeriğinin size ve bilgisayarınıza en etkin şekilde sunulduğundan emin olmak için;
• Faselis PR Platformu’nu idare etmek ve arızaların giderilmesi, veri analizi, test, araştırma ve istatistik ve anket amaçları da dahil olmak üzere iş yönetimi operasyonları için;
• Faselis PR Platformu’ndaki değişikliklerden sizi haberdar edebilmek ve size hesabınız hakkında hizmet e-mailleri atabilmek için;
• Faselis PR Platformu’nu güvenli tutmak ve hesabınızı idare ve işletebilmek için.
(e) ÇEREZ KULLANIMI. Sizin ilgi alanlarınıza özel içerik sunabilmek, Site’yi ziyaretinizde her sefer tekrar girmemeniz için şifrenizi kaydetmek, ya da diğer amaçlar için çerezler ve diğer takip teknolojileri kullanabiliriz. Site’de yayınlanan reklamlar ya da promosyonlar çerez içerebilir. Toplu halde çerez ve takip bilgileri üçüncü kişiler ile paylaşılabilir. Hizmet sağlayıcıları, reklamcılar veya diğer üçüncü kişilerin Site’mizde reklam verebilmeleri için, Site’de reklam yayınlayabiliriz. Genel olarak çoğu İnternet tarayıcıları çerezleri kabul edecek şekilde varsayılan ayarlara sahiptir. Çerezleri reddedebilirsiniz veya silebilirsiniz, ancak çerezlerin reddedilmesi veya silinmesi Faselis PR Platformu’nun erişebilirliğini ve fonksiyonelliğini etkileyebilir.
(f) HUKUKİ ÇIKARLARI KORUMAK. Hukuki olarak gerekli olan hallerde ve iyi niyetli olarak (1) hukuki bildiriler ile veya Şirkete ya da ana şirkete, iştiraklere, veya bağlı ortaklıklara tebliğ edilen yasal işlemler ile uyum sağlamak için, (2) Şirketin mülkiyet haklarını ve/veya çıkarlarını korumak için; Site kullanıcılarının haklarını veya mülkiyetlerini korumak için; ya da (3) acil durumlarda Site kullanıcılarının ya da kamu güvenliğini sağlamak için kişisel bilgiler paylaşılabilir.
(g) BİLGİLERİN SATIMI. Şirketimizdeki değişiklikleri yapabilmek için, şirketimizin bir kısmını diğer şirketlerle ya da varlıklarla alım satım ilişkisine girebiliriz ve Site’den toplanmış olan bilgilerde dahil olmak üzere satabiliriz. Eğer Şirketin tümü ya da varlıklarımızın esaslı bir kısmı satın alınırsa; müşteri bilgileri de satın alana transfer edilen varlıklardan biri olacaktır.
(h) BİLGİLERİN SİSTEMDE TUTULMA SÜRESİ. Bilgilerin sistemimizde tutulma sürelerini düzenli olarak incelemekteyiz. Kişisel bilgilerinizi Faselis PR Platformu’nu kullandığınız sürece sistemlerimizde tutmaktayız.


4. HAKLARINIZ

(a) BİLGİLERİNİZİ DÜZELTME. Bilgilerinizin doğruluğu bizim için çok önemlidir. Hakkınızda Faselis’te tutulan bilgilerinizi incelemeniz ve düzeltmenizi kolaylaştırmak için çalışıyoruz. E-mail adresinizi değiştirirseniz, ya da hakkınızda tutulan herhangi bir bilginin eski ya da doğru olmadığını düşünüyorsanız lütfen bizimle info@faselis.com adresinden iletişime geçiniz.
(b) TAŞINABİLİRLİK HAKKI. Faselis’e vermiş olduğunuz bilgileri, düzenli, yaygın olarak kullanılan ve makine tarafından okunabilir bir formatta talep etme hakkınız bulunmaktadır. Veri kontrolörü olarak bizden, ayrıca, bu verileri başka bir kontrolöre transmit etmemizi talep etmek hakkınız bulunmaktadır. Bu hakkınızı sadece tarafımıza sözleşmenin ifası için vermiş olduğunuz kişisel bilgiler için kullanabilirsiniz. Taşınabilirlik hakkı sadece kişisel bilgiler için kullanılabilir. Anonim olarak tutulan veriler için kullanılamaz. Eğer, herhangi bir ücrete tabi olmadan, taşınabilirlik hakkınızı kullanmak istiyorsanız, lütfen bizimle info@faselis.com adresinden iletişime geçiniz. Talebinize 30 (otuz) gün içinde geri dönüş yapılacaktır.
(c) BİLGİLERE ERİŞİM HAKKI. Faselis’te bulunan bilgilerinizin bir kopyasını ücretsiz olarak talep etme hakkınız bulunmaktadır. Talebinize 30 (otuz) gün içinde geri dönüş yapılacaktır. Bu hakkınızı kullanmak için lütfen bizimle info@faselis.com adresinden iletişime geçiniz.
(d) PAZARLAMA. kişisel bilgilerinizin pazarlama amacı nedeniyle işlenmemesini talep etme hakkınız bulunmaktadır. Verilerinizin işlenmemesi için bu hakkınızı bilgi topladığımız formlarda bulunan kutuları işaretleyerek veya işaretlemeyerek kullanabilirsiniz. Ayrıca bu hakkınızı kullanmak için her zaman bizimle info@faselis.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.
(e) VERİLERİN SİLİNMESİ. Eğer 16 yaş altı bir çocuk tarafından, ebeveyn/veli onayı olmadan Faselis’e kişisel bilgi verildiğini düşünüyorsanız, 9. Madde uyarında çocuğa ait tüm bilgilerin veri tabanımızdan silinmesi için info@faselis.com adresinden bizimle iletişime geçerek talepte bulunabilirsiniz.
Buna ek olarak, Faselis PR Platformu’nu kullanmaktan vazgeçmeniz halinde, hakkınızda Faselis’te bulunan verilerin silinmesini sağlayabilen bir yapı oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İşbu gizlilik bildirimini söz konusu yapı hazır olduğunda güncelleyeceğiz, ve size bu konu hakkında bildirimde bulunacağız. Serverlarımızdan bilgilerinizin silinebilmesi imkanını sağlamak için ne yöntemle çalıştığımız hakkında sorunuz varsa lütfen bizimle info@faselis.com adresinden iletişime geçiniz.
(f) ŞİKAYETTE BULUNMA HAKKI. Avrupa Birliği’nde ve/veya Hollanda’da ikamet eden kişiler için. Verilerin korunması işlemlerimiz ve uygulamalarımız hakkında herhangi bir endişeniz ve/veya şikayetiniz varsa lütfen bizimle info@faselis.com adresinden iletişime geçiniz. Sorunuzu cevaplamak, endişeniz veya şikayetiniz konusunda size yardımcı olacağız. Eğer bizimle aranızda verilerin korunması veya kullanılmasına dair Faselis tarafından tatmin edici bir şekilde çözümlenememiş bir sorununuz varsa, bu konu hakkında Hollanda Veri Koruması Kurumu’na şikayette bulunma hakkınız bulunmaktadır. Şikayet için ilgili linke bakınız: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/en/contact-dutch-dpa/contact-us
(g) Türkiye Cumhuriyeti’nde ikamet eden kişiler için. Müşterilerimizin (Faselis PR Platformu’nu kullanan Ajans, Ajans Kullanıcıları, Faselis LITE Kullanıcıları, Kurum ya da Faselis’ten basın bülteni ve daveti alan Gazeteci/Blogger), 6698 sayılı Kişisel Verilerin Koruması Kanunu kapsamında sahip oldukları haklar aşağıdaki gibidir:
o Kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme;
o Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme;
o Kişisel verilerinin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme;
o Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme;
o Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
o Kişisel verilerin işlenme amacının ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme;
o Kişisel verilerin silinmesi veya yok edilmesine ilişkin işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
o İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
o 6698 sayılı yasa uyarınca kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.
Yukarıda belirtilen haklarınızı, herhangi bir ücrete tabi olmadan, bizimle info@faselis.com adresinden iletişime geçerek kullanabilirsiniz. Bununla birlikte, bizimle paylaştığınız verileri, www.faselis.com sayfasındaki hesabınızdan, belirli tarz bilgilerin paylaşımına onay vererek ya da reddederek, kontrol edebilirsiniz. Faselis PR Platformu’nu kullanmaktan vazgeçmeniz halinde, hakkınızda Faselis’te bulunan verilerin silinmesini sağlayabilen bir yapı oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İşbu gizlilik bildirimini söz konusu yapı hazır olduğunda güncelleyeceğiz, ve size bu konu hakkında bildirimde bulunacağız. Serverlarımızdan bilgilerinizin silinebilmesi imkanını sağlamak için ne yöntemle çalıştığımız hakkında sorunuz varsa lütfen bizimle info@faselis.com adresinden iletişime geçiniz.
Eğer yukarıdaki haklarınızı kullanmak istiyorsanız bizimle info@faselis.com adresinden iletişime geçebilirsiniz, talebinize 30 (otuz) gün içinde geri dönüş yapılacaktır.
Kişisel Verileri Koruma Kurumu’na Şikayette Bulunma Hakkı. Eğer yukarıda belirtilen haklarınızı kullanma talebiniz reddedilmiş ise, tatmin edici bir çözüm sağlayamadıysak, ya da yukarıda belirtilen süre içinde size geri dönemediysek, talebinize cevap gönderdiğimiz tarihten itibaren 30 (otuz) gün içinde; ve her halde talebinizin Faselis’e ulaşması tarihinden itibaten 60 (atmış) gün içinde aşağıda iletişim bilgileri bulunan Kişisel Verileri Koruma Kurumu’na şikayette bulunabilirsiniz.
Kişisel Verileri Koruma Kurumu
Nasuh Akar Mahallesi 1407. Sok. No:4, 06520 Çankaya/Ankara
Tel: 0312 216 50 00
www.kvkk.gov.tr


5. BİLGİLERİNİZİN AVRUPA DIŞINA TRANSFERİ

Faselis’in serverları ABD’de bulunmaktadır. Faselis PR Platformu aracılığıyla size sağlanan hizmetlerin bir parçası olarak, bize vermiş olduğunuz bilgiler Avrupa Birliği’nin (AB) dışına transfer edilebilir. Örnek olarak, eğer bizim ya da üçüncü kişi hizmet sağlayıcılarımızın serverları zaman zaman AB dışında olan bir ülkede bulunabilmektedir. Bu ülkelerin veri koruma yasaları AB’den farklı olabilir. Hizmet sağlayıcılarımızın tam listesini görebilmek için, lütfen Hizmet Sağlayıcıları Listesi’ne bakınız.
Bize kişisel bilgilerinizi vererek, işbu transfere, bilgilerinizin depolanmasına veya işlenmesine onay vermektesiniz. Eğer bilgilerinizi AB dışına yukarıda açıklanan şekilde transfer edersek, işbu Gizlilik Politikası uyarınca bilgilerinizin korunduğundan ve gerekli güvenlik önlemlerinin alındığından emin olmak için gerekli adımları atacağız.
Eğer hizmetlerimizi AB dışında bulunurken kullanırsanız, bilgileriniz size gerekli hizmetleri sağlamak için AB dışına transfer edilebilir.


6. VERİ İŞLEMCİSİNİN VE KONTOLÖRÜNÜN TANIMLANMASI

Bazı ülkelerin veri koruma yasaları, veri “kontrolörü” ve “işlemcisi” arasında ayrım yapmaktadır. Genel olarak, verilerinizin kontrolörü sizsiniz. Genel olarak Faselis, sizin verilerinizin işlemcisidir. Farklı Faselis şirketleri dünyanın farklı yerlerinde Hizmet sağlamaktadırlar. Faselis B.V., Amsterdam, Hollanda’da bulunan Hollanda şirketi, kişisel verileriniz haricindeki diğer verilerin kontrolörü, ve ABD dışında bulunan Ajanslar ve diğer Kullanıcılar gibi müşterileri ile ilgili bilgiler için veri işlemcisidir. Faselis, Inc., San Francisco, California’da bulunan ABD şirketi, kişisel bilgileriniz haricindeki bilgilerin kontrolörü ve ABD içinde bulunan Ajanslar ve diğer Kullanıcılar gibi müşterileri ile ilgili bilgiler için veri işlemcisidir.


7. GÜVENLİK

Tarafınızdan topladığımız bilgilerin kaybını, amacı dışında kullanılmasını, ve değiştirilmesini engellemek için idari, teknik ve fiziksel güvenlik önlemleri Faselis tarafından alınmaktadır. Ancak, bilgilerin kaybı, amacı dışında kullanılması veya değiştirilmesi sonucunda ortaya çıkan bilgilerin kaybını, amacı dışında kullanımını, veya değiştirilmesini engelleme kabiliyetimiz hakkında size veya herhangi bir üçüncü kişiye garanti verememekteyiz. İnternet ortamında paylaşılan her bir bilginin ele geçirilmesi ve yetkisi olmayan kişiler tarafından kullanılması muhtemeldir. Bilgilerinizin güvenliğini hangi yollarla sağladığımız hakkında daha fazla bilgi için lütfen Güvenlik Politikamıza bakınız.


8. DO-NOT-TRACK ÖZELLİKLERİ İÇİN KONTROLLER

Web tarayıcılarının ve mobil operasyon sistemlerinin birçoğu, active ederek çevrimiçi tarama aktivitelerinize ait bilgilerin takip edilmemesi ya da toplanmaması konusunda gizlilik tercihinizi belirtebileceğiniz Do-Not-Track (“DNT”) özelliği ya da ayarı barındırmaktadır.
Hizmetlerimiz, üçüncü kişi web sayfalarındaki tarama aktivitelerinizi takip etmemektedir ve DNT tarayıcı sinyallerine ya da çevrim içi olarak takip edilmek istemediğinizi otomatik olarak bildiren diğer mekanizmalar tarafından gönderilen sinyallere cevap vermemektedir. Henuz, DNT sinyallerini algılayan ve uygulayan tekdüze bir teknolojik standart kesinlik kazanmamıştır. DNT sinyallerinin hangi şekilde yorumlanması gerektiğine dair genel bir anlayış olmadığı için, bilgisayarınızdan, mobil cihazınızdan, veya çevrim içi olarak takip edilmek istemediğinizi otomatik olarak bildiren diğer mekanizmalar tarafından gönderilen DNT sinyallerine cevap vermemekteyiz. Eğer, gelecekte, uyum içinde olmamız gerekecek çevrim içi takibe dayalı bir standart kabul edilirse, bu standart hakkında bu Politika’yı revise ederek bilgilendirmede bulunacağız.


9. ÜÇÜNCÜ KİŞİ TARAFINDAN SAĞLANAN HİZMETLER

Site diğer webstelerine ait linkler içerebilir. Eğer bu diğer websitelerini ziyaret etmeyi tercih ederseniz, söz konusu websitelerinin veri gizliliği uygulamaları ya da içerikleri hakkında sorumluluğumuz yoktur, ve bu websitelerinin gizlilik politikalarını incelemek, ve politikalarını anladığınız ve kabul ettiğinizi teyit etmek sizin sorumluluğunuzdadır.


10. ÇOCUKLARA AİT BİLGİLER

Faselis çocuklara yönelik değildir. Hizmetlerimiz ile ilişkili olarak, bilerek 16 yaş altı çocuklardan bilgi istememekteyiz. Eğer çocuğunuz bize bilgi sağladıysa, ivedi olarak bilgilerin kayıtlarımızdan silinmesi için makul adımları atabilmemiz için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Ancak, sizi bilgilendirmek isteriz ki, bilgiler tamamen ya da kapsamlı bir şekilde veri tabanımızdan silinemeyebilir.


11. İLETİŞİM BİLGİLERİ VE POLİTİKA GÜNCELLEMELERİ

İLETİŞİM. Site ile ilgili uygulamalarımız veya işbu Gizlilik Polikitası hakkında sorularınız varsa, ya da veritabanımızda bilginizin silinmesini talep etmek istiyorsanız bizime iletişime geçmekten çekinmeyiniz: info@faselis.com.
Faselis, Inc.
995 Market St, Floor 2,
San Francisco, CA 94103

GÜNCELLEMELER VE DEĞİŞİKLİKLER. İşbu Gizlilik Politikası üzeirnde, her zaman, sadece yeni gizilik politikasını Site’ye yükleyerek, size başkaca herhangi bir bildirimde bulunmadan, eklme yapma, değişiklik yapma, güncelleme ya da modifiye etme hakkımız saklıdır. Herhangi bir değişiklik, güncelleme, modifiye, Site’ye yüklenme anından itibaren yürürlüğe girer. Bu Gizlilik Politikası’nı zaman zaman incelemek ve tüm koşullarını kabul etmeye devam ettiğinizi teyit etmek sizin sorumluluğunuzdur.